Program! Check the free webinars or register for Courses You can always look back via recorded webinars

Scroll

Connector Factory

Vereenvoudig je data-integratie

Qlik heeft een nieuwe tool geïntroduceerd genaamd "Connector Factory" om de data-integratie van bedrijven te versnellen en te vereenvoudigen. Met Connector Factory kunnen bedrijven snel en gemakkelijk verbinding maken met verschillende soorten gegevensbronnen en gegevensstromen automatiseren. Dit vermindert de tijd en moeite die nodig zijn om gegevens te integreren, waardoor de efficiëntie van het bedrijf wordt verhoogd.

Connector Factory is flexibel en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om gegevensbronnen zoals cloudservices, big data-platforms, relationele databases en nog veel meer te integreren. Bedrijven kunnen ook aangepaste connectors maken om gegevens van unieke bronnen te integreren.

Unieke technologie

Met meer dan 400 databases en duizenden applicaties op de markt, allemaal met regelmatig veranderende API's, besteden IT-teams, analytics en engineeringteams aanzienlijke tijd en middelen aan het omgaan met datacomplexiteit. Door connectors te ontwikkelen voor een breed scala aan de meest gebruikte en strategische ondernemingsbronnen via standaard-API's heeft het R&D-team van Connector Factory een unieke technologie ontwikkeld om dit probleem te verlichten. Dit elimineert de vraag naar eenmalige integraties en ontgrendelt meer data voor betere inzichten. Hierdoor wordt aanzienlijk meer waarde geleverd aan de gehele datacyclus.

Connectors voor Qlik Cloud Data Integration

De eerste levering van nieuwe connectors voor Qlik Cloud Data Integration worden in de komende twee kwartalen verwacht. Het omvat ondersteuning voor 30 van de meest populaire applicaties, waaronder NetSuite, Workday, SAP SuccessFactors, Salesforce, Epic, Cerner, OSIsoft, ADP, SAP Ariba en HubSpot.

Connector Factory is een evolutie in Qlik's voortdurende focus op het verbinden en ontgrendelen van data van belangrijke bronnen voor analyse en actie. Qlik heeft al een behoorlijke staat van dienst als het gaat om expertise in transformatie van data uit complexe applicaties zoals SAP en mainframes voor levering in elke cloud of analyse-applicatie. Met Connector Factory streeft Qlik naar universele connectiviteit met de groeiende reeks SaaS-gegevensbronnen, waardoor extra waarde wordt gecreëerd door realtime gegevenslevering aan cloudopslagplaatsen, directe toegang voor analyse en directe actie door te linken naar andere toepassingen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico