Program! Check the free webinars or register for Courses You can always look back via recorded webinars

Scroll

Qlik voor 13e jaar op rij leider in het magische BI quadrant van Gartner

2023 Gartner® Magic Quadrant™ for Analytics and BI Platforms

Goed nieuws voor Qlik, een toonaangevende leverancier van data-analyse software. Voor het dertiende jaar op rij is het bedrijf opgenomen in het "Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms" rapport van Gartner.

Gartner is een wereldwijd erkend onderzoeks- en adviesbureau dat zich richt op de informatie- en technologiemarkt. Hun Magic Quadrant rapport is een van de meest gevolgde rapporten in de branche en wordt beschouwd als een belangrijke benchmark voor bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen op het gebied van data-analyse.

Het Magic Quadrant rapport beoordeelt leveranciers op basis van hun vermogen om een breed scala aan data-analyse-functionaliteiten te bieden, zoals visualisatie, data-exploratie en rapportage. Qlik heeft een sterke reputatie opgebouwd als leverancier van software voor data-analyse en heeft zijn positie als marktleider behouden.

In de afgelopen jaren heeft Qlik zijn aanbod uitgebreid met een reeks nieuwe producten en diensten. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld geïnvesteerd in kunstmatige intelligentie en machine learning om gebruikers te helpen beter inzicht te krijgen in hun gegevens. Daarnaast heeft Qlik ook gewerkt aan het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van zijn software en heeft het een intuïtieve, visuele interface ontwikkeld waarmee gebruikers snel en gemakkelijk inzicht kunnen krijgen in hun gegevens.

Het feit dat Qlik voor de dertiende keer op rij is opgenomen in het Gartner Magic Quadrant is een bewijs van de consistentie van het bedrijf in het leveren van hoogwaardige oplossingen voor data-analyse. Qlik blijft zich inzetten voor innovatie en het bieden van de beste oplossingen voor zijn klanten. We kijken uit naar wat de toekomst in petto heeft voor Qlik en hun voortdurende inspanningen om organisaties te helpen hun gegevens effectiever te analyseren en te gebruiken.

Regenerate response

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico