Program! Check the free webinars or register for Courses You can always look back via recorded webinars

Scroll

Terugblik op het Victa Qlik Customer Event

Het Victa Qlik Customer Event was een succesvolle middag waarbij we met trots de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van gegevensanalyse hebben gepresenteerd. We zijn trots dat jullie met een mooie groep zijn afgereisd naar Gorinchem en hebben bijgedragen aan discussies en het delen van inzichten die onze industrie blijven transformeren.

Voor degenen die het evenement hebben bijgewoond en voor degenen die het hebben gemist, is er goed nieuws! Je kunt de presentatie van het evenement downloaden door onderaan deze pagina op de link naar de PDF te klikken.

We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om alle deelnemers en sprekers nogmaals te bedanken die hebben bijgedragen aan het succes van dit evenement. Blijf onze website in de gaten houden voor toekomstige updates, evenementen en ontwikkelingen op het gebied van gegevensanalyse en business intelligence.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico