Program! Check the free webinars or register for Courses You can always look back via recorded webinars

Scroll

Victa Qlik klantendag op 12 oktober

Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen in Qlik Cloud

Victa Qlik klantendag op 12 oktober

Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen in Data Analytics

Beste Qlik-gebruiker,

Wij nodigen je van harte uit voor de Victa Qlik klantendag op 12 oktober! Tijdens deze dag brengen we verschillende sprekers samen, waaronder experts van Mail & Deploy. Zij zullen hun kennis en ervaring delen in een inspirerende sessie over data-analyse en rapportage.

Deze klantendag is dé kans om in één dag volledig op de hoogte te zijn van alles wat er speelt op het gebied van Qlik en data-analyse. Het evenement vindt plaats bij Van der Valk Gorinchem en biedt een perfecte mix van informatieve presentaties, interactieve workshops en netwerkmogelijkheden met andere professionals uit het veld.

Klantencasus: Gebruik van Mail & Deploy bij data-analyse

Een van de hoogtepunten tijdens deze klantendag is de presentatie van onze partner, Mail & Deploy. Zij zullen een klantencasus presenteren waarin zij laten zien hoe hun softwareoplossing kan worden geïntegreerd met Qlik voor efficiënte rapportagetaken.

Ben je benieuwd naar praktijkvoorbeelden en wil je meer te weten komen over succesvolle implementaties? Dan mag je deze sessie zeker niet missen!

Partnerpresentatie: Mail & Deploy

Mail & Deploy is een toonaangevende softwareleverancier gespecialiseerd in flexibele rapportagesoftware voor QlikView en Qlik Sense gebruikers. Hun innovatieve oplossingen stellen bedrijven in staat om geautomatiseerde rapporten te genereren, eenvoudig te distribueren en tegelijkertijd de kwaliteit van data-analyse te verbeteren.

Tijdens de Victa Qlik klantendag zullen zij je precies uitleggen hoe Mail & Deploy kan worden geïmplementeerd in jouw organisatie en welke voordelen dit met zich meebrengt. Of je nu een IT-manager bent, een data-analist of verantwoordelijk bent voor managementrapportages, deze sessie biedt waardevolle inzichten en praktische handvatten.

Mis het niet - Schrijf je nu in!

Ben jij benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Data Analytics? Wil je leren hoe Mail & Deploy jouw rapportageproces kan optimaliseren? Registreer je dan nu voor de Victa Qlik klantendag op 12 oktober bij Van der Valk Gorinchem!

Mis deze unieke kans niet en wees erbij om samen met andere professionals te leren en te netwerken. Schrijf je vandaag nog in via onze website. We kijken ernaar uit om je daar persoonlijk te verwelkomen.

Tot ziens op 12 oktober!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico